2011. szeptember 22., csütörtök

Új év, új előadások


Kedves Barátaink! 

Családépítők! Fiatal Családalapítók és régebb óta fiatal Családápolók! Szülők és Nagyszülők! Egyedül élők és Családosok! Régóta Barátaink és azok, akikkel ezután barátkozunk majd össze! Kedves Érdeklődők, akiknek fontos, hogy milyen családok alkotják a jelen és jövő társadalmát! 

Az új MOM Gesztenyés Kert

Alább az eredeti szórólapunk szövegét olvashatják/olvashatjátok emlékeztetőül. Bár a MOM elkészült és gyönyörű lett, a megegyezés szerint mi a Böszörményi úti helyiség talán kicsit otthonosabb légkörében maradunk. Ennek új neve: Kulturális Szalon lett, ide várunk mindenkit nagy szeretettel.
A Hegyvidéki Kulturális Szalon, a Családépítő Klub helyszíne

Egy sorozattal kezdünk, aminek régi barátaink nagyon fognak örülni, mert már ismerik az előadót. Leendő barátaink pedig akkor örülnek majd, ha megismerik őt, és minket is! >:-)

Szeretettel: Mária+János

Családépítő Klub

Gyönyörű a szépen kidolgozott emberi izomzat, sok munkát és törődést igényel a testépítés.
Gyönyörű a szépen kidolgozott emberi közösség – a család  sok munkát és törődést igényel a családépítés…
Mind a testépítésben, mind a családépítésben sokat segíthet az „edzők” szakértelme és a többi „versenyző” tapasztalatai… 

Ha az Ön családjában minden rendben van, gyermekei minden élethelyzetben megállják a helyüket, udvariasak, jó tanulók, sikeresek de szerények, csöndesek de élénkek, igazi egyéniségek, de remek közösségi emberek is, akikkel soha nincs probléma – ha családi életének minden pillanata harmonikus, akkor 

szeretettel hívjuk Önt a Családépítő Klubba, 

hogy megossza velünk a titkait és tapasztalataival gazdagítson bennünket!

Ha azonban az Ön családi élete nem ilyen ideális, gyermekei időnként szemtelenek és nehezen kezelhetők, iskolai kudarcaik is vannak, s ha olykor Ön is úgy érzi, hogy tehetetlen, akkor

SZERETETTEL HÍVJUK ÖNT A CSALÁDÉPÍTŐ KLUBBA,

hogy megossza velünk gondjait és szakemberekkel ill. más szülőkkel együtt gondolkozva, közösen keressünk megoldást  a családi élet problémáira s megerősítsenek bennünket sorstársaink tapasztalatai, örömei és küzdelmei.

Kiket várunk? 
Elsősorban az aktív gyermeknevelésben érintett szülői korosztályt, akiknek kicsi és/vagy kamaszodó gyermekei vannak, de számítunk a nagyszülők tapasztalataira is!

Jöjjenek/jöjjetek el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése